At være medarbejder


Medarbejder udvikling

At være medarbejder. (at blive ledet af andre)

Som ansat skal man indgå i mange sammenhænge og håndtere mange situationer, både alene og i teams, hvilket kan være udfordrende og til tider belastende. Hvis man er kommet skævt ind i nogle relationer, kan de være svære at rette op, hvis man ikke kan se hvordan.
Jeg kan hjælpe dig med at øge din effektivitet og dit velbehag, eller finde dine ben igen, hvis de har været slået væk, måske pga. stress, dårlig kommunikation, træthed, mobning osv.
Jeg kan hjælpe dig med at se dig selv på en ny måde, og få erkendelse af hvordan du virker og hvad du står for. Hvad gør at du bliver glad, vred eller irriteret? At blive i øjeblikket og være nysgerrig på svaret, svaret som du selv giver. At høre sig selv svare på komplekse eller personligt svære spørgsmål kan være grænseoverskridende og svært, men det vil det altid være brugbart og bane vejen for et positivt virke.

Det er dog svært at være alene om, at åbne og se skjulte potentialer, erkendelser og behov.


Forskellige grunde til at opsøge mig

Ønske om at, ville lære mere om sig selv og forfine eller opdage sine kompetencer. Opkvalificere sine lederkompetencer eller sine sociale kompetencer. Ondt i livet, og hjælp til at finde en udvej, hvor livet bliver godt igen (indre balance).


Erfaringer

Kommer hele tiden af sig selv, Du kan dog bestemme indhold og kadence. Vores erfaringer giver os ro, sikkerhed, balance, selvtillid og selvværd, ledererfaring, livserfaring, erfaring for, erfaring med osv. Alt sammen noget vi har tillært os gennem livet og her taler jeg om fra du blev født og til nu. Nogle af de stærkeste erfaringer kan vi dog ikke helt huske hvor kommer fra.
Hvad hvis vores erfaringer kunne komme lidt før? Eller at vi var beviste om hvor stor indflydelse de har på vores liv, hvad hvis vi kendte alle vores erfaringer endnu bedre?
Gennem tiden har vi har tilegnet os gode og dårlige erfaringer, vores udfordring ligger i at lære de dårlige lidt bedre at kende, så vi har en chance for at ændre på dem.
Vi kender ikke de fremtidige erfaringer, så vores chance er, at kikke på de erfaringer vi har fået, både de gode og de mindre gode.

”Innovation på socialt plan kræver konfrontation med tåbeligheden” e.b.g.


Halvvejs

Vi kan miste pusten halvvejs i livet, at holde kadencen og energien kan være svært når målsætningen er nået og visionen ikke passer mere.
Hvordan bevarer du livs- og arbejdsglæde? At afvikle eller blive afviklet er eller kan blive en eksistentiel opgave som bedst løses med andre, risikoen ved at klare det selv er, at det udvikler sig til en eksistentiel krise. At være på forkant i disse situationer kan være et muligt emne at tage fat i.
Hvordan skal man kunne gå ind af nye døre hvis man ikke kan se dem.


Familien

Selvom man ikke er leder på sit arbejde, kan der være mange andre situationer, hvor man udfører lederskab måske i familien eller en fritidsaktivitet. De mønstre og handlinger vi bruger, er ofte tillært i vores barndom og i vores familie. Disse mønster bringer vi med os, hvor vi er, også på vores arbejde.


Teams

Det kan være udfordrende at skulle arbejde i teams jeg kan hjælpe dig med beholde benene på jorden og holde en ”ren”, nysgerrig og konstruktiv dialog til fordel for alle parter og ikke mindst for dig. Se teams…